+40.723.562.255 [email protected]

PORTOFOLIU

Protoforiu Expert Office

Portofoliu

Protoforiu Expert Office

Experiența de peste 15 ani în domeniul contabil și al consultanței fiscale, coroborată cu pregatirea, perfecționarea și formarea profesională continuă, ne-a ajutat să încheiem legaturi strânse de colaborare cu partenerii noștri încă de la înființare.

Cu un portofoliu de clienți din domenii diverse de activitate în care sunt cuprinse atât societăți comerciale mici, mijlocii și mari cu o activitate dinamică, cât și intreprinderi individuale, asociații, fundații, federații, persoane fizice autorizate, oferim aceeasi seriozitate, profesionalism și soluții de succes personalizate, în funcție de necesitățile fiecăruia.

Politica de preț practicată de EXPERT OFFICE SRL este direct proportională cu operațiunile efectuate și colmplexitatea acestora, fiind individualizată pentru fiecare companie în parte.

Seriozitatea, respectul, încrederea și nu în ultimul rând prețul corect față de partenerii noștri ne-au ajutat să creștem portofoliul de la an la an, ajungând la un număr de aproximativ 90 de clienți.